Bent u benieuwd naar de courtage van een makelaar in Doetinchem? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

Als VHM Makelaars Graafschap-midden hanteren wij scherpe courtage tarieven in de regio Doetinchem. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor u voor ons moet kiezen. Zo betaalt u nooit teveel bij ons, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage, is wat we daadwerkelijk voor u doen. Wij zijn zeer betrokken en hebben veel expertise in Doetinchem en omgeving, daarnaast hebben we een groot netwerk van onafhankelijke specialisten.

We zullen alles in het werk stellen om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met VHM Makelaars Graafschap-midden u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Bent u dus benieuwd naar courtage van een makelaar in Doetinchem voor de verkoop of aankoop van uw woning. Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.